refurbished leisure centre. | Salt Ayre Leisure Centre | showoffwalls.co.uk
495
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-495,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

refurbished leisure centre.

Huge wall and door clad image of a spin class, situated in the refurbished leisure centre at Salt Ayre

We were delighted to work alongside Salt Ayre and create a brand new look for their newly refurbished leisure centre.

The refurbished space included brand new gym equipment, which naturally means it needed brand new wall graphics too. Using bright and bold images in combination with the Salt Ayre colour palette, Showoff were able to design an effective style right across the facility.

Check out our work with leisure trust Serco at East Ham Leisure Centre.

Category
Full Wall Cladding, Functional Gym Space