studio mural. | Tonbridge School Studio | showoffwalls.co.uk
465
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-465,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

studio mural.

Having previously worked with Tonbridge School, we were excited to create an eye-catching studio mural for them.

They have a partition across a huge sports hall allowing multiples classes to occur, therefore creating a mural which is able to make a statement both on it’s own and alongside another could be a challenge. However, we worked together to create a floor-to-ceiling feature using their own photography. We also continue the existing graphic style that is seen in the rest of the facility. One side features a cyclist, the other a fencer and the imagery meets in the middle with vibrant colours.

This installation involved huge sections of seamless wallpaper, giving a flawless, professional finish. It is an effective way of using such a large wall space and we were able to wrap the mural around obstacles such as doors and windows with ease.

 

See more of our impressive studio graphics at Brandshatch Place Hotel & Spa.

 

Category
Education, Studio Wall Graphics